Erwin van Asselt

Stemacteur en voiceover

voor een warm en energiek stemgeluid

U zoekt een voice-over of stemacteur?

Bent u op zoek naar een warm en energiek stemgeluid voor uw audiovisuele productie? Ik help u graag verder! Ik ben ondermeer inzetbaar als voice-over of stemacteur voor: 

  • Commercials
  • Documentaires
  • Instructieve teksten
  • Animaties
  • Bedrijfsfilms

Ik ben nieuwsgierig, enthousiast en een veelkunner. Het zit in mijn aard als verhalenschrijver. Het is prachtig om een verhaal leven in te mogen blazen.

Lees meer over Erwin van Asselt.

 

Doordat ik een eigen opnamestudio heb, kan ik de opdracht doorgaans op redelijk korte termijn uitvoeren. Vanzelfsprekend kan de tekst ook elders ingesproken worden. 

Het tarief is afhankelijk van de opdracht maar begint bij een starttarief van € 179 voor de eerste 200 woorden bij een lokale productie.

Een buy-out voor de duur van 1 jaar kan voor € 350 worden afgenomen. De hier genoemde bedragen zijn exclusief 9% BTW. 

Zoek je een stemacteur voor een speciaal geluid, een heldere stem of wil je juist een stem die specifiek is toegesneden op een bepaald karakter?

Per opdracht maak ik minimaal drie samples, zo valt er altijd iets te kiezen. En als je toch een ander geluid zoekt, zit je natuurlijk nergens aan vast. Vertel me wat je zoekt en laat je verrassen!

Direct contact

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik reageer altijd binnen twee werkdagen.

Wat anderen zeggen

Ik heb het geluk gehad met veel inspirerende en prettige mensen samen te mogen werken, hieronder een greep uit hun feedback. Meer aanbevelingen vind je op mijn Linkedinpagina.

Erwin is super expressief, wat zijn performance echt naar een hoger niveau tilt. Zijn zeer goede tekst- en taalgevoel, samen met zijn mooie gebruik van mimiek, maken de presentatie levendig en boeiend. Ik ben onder de indruk van wat hij heeft laten zien en horen.
Barnier Geerling, eigenaar stemacteren.nl
barnier geerling
Eigenaar en manager stemacteren.nl
Erwin's true strength is his extraordinary focus. Conceptually, while devising, exploring and developing initiatives, where his nearly inexhaustable knowledge of the field shows. And on the process, while leading and coaching teams, where his people skills and empathy shine.
iwan cuijpers
Eigenaar en CEO Keen Design